Solør Flis

1856926488

DYRESTRØ AV REN FURU
Det unike ved vårt dyrestrø er størrelsen og sammensetningen av spesialprodusert skaveflis som gir det beste utgangspunktet for at vårt strø skal oppleves som støvfritt. Alt vårt dyrestrø produseres av 100% furu som inneholder naturlige stoffer som bekjemper bakterier og sopp. Lukten av furu gir også et godt miljø i stallen.

STØRRELSEN
Nøkkelen til en langvarig og stabil seng med dyrestrø er håndtering av fuktighet. Vårt dyrestrø har en blanding av store og små skaveflis som automatisk fordeler seg i forskjellige sjikt når det legges ut. De store flakene på overflaten drenerer fuktigheten nedover og utover til de nederste flispartiklene. Dette gir en suveren oppsugningsevne. I tillegg har vi blandet inn 5–7% furubark som er kjent for sin unike oppsugningsevne. Furubark blir ofte brukt som absorberingsmiddel i forbindelse med oljeutslipp.

STØTTE OG BEHAGELIG UNDERLAG
For å gi best mulig støtte når dyret ligger, vil de store skaveflisene i toppsjiktet gi en dyp og stabil seng som beskytter dyret når det ligger eller ruller seg. Man unngår at strøet flytter seg og at det blir bare og nakne områder til stallboksens, eller båsens gulv. Samtidig gir de mindre flisene nedover i lagene et stødig underlag å stå på.

STØVREDUSERT FOR GOD DYREHELSE
Det meste av strø og flis på markedet er et biprodukt fra treindustrien. Vårt dyrestrø derimot er laget av rene furustokker, og vår produksjonsprosess er dedikert til å fremstille det mest optimale strøet tilpasset dyrets beste. Den unike flisblandingen består av store og små skavede flak av 100% furu. Det er derfor vårt strø er foretrukket av profesjonelle trenere, veterinærer og oppdrettere over hele Europa.